Overslaan en naar de inhoud gaan

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Speciaal op bestelling gemaakt

Heeft u een eigen idee en wilt u dit laten maken in pallethout dan bent u aan het goede adres. Wij maken naast ons reguliere assortiment ook vaak meubelen of artikelen in opdracht.

Zo hebben we vaak diverse kleine meubelen gemaakt die aan speciale wensen moeten voldoen. U kunt dan denken aan: terrasafscheidingen voor de horeca, speciale boxen-kisten waarin je speelgoed kunt opruimen voor kinderdagverblijven of een lange box-kist waarin je tuingereedschap kunt opruimen voor een voedselbos. Voor een sociaal project een boom van twee meter hoog, met pallethouttakken waarin wensen opgehangen kunnen worden of een paneel van pallethout die moet dienen als reclamebord.

Er zijn veel mogelijkheden en we kunnen het vaak wel maken, onze werknemers hebben veel ervaring met het bewerken van pallethout. En onze houtwerkplaats is professioneel ingericht met de benodigde gereedschappen en machines.

Omdat we werken met deelnemers die dagbesteding komen doen, hebben we vaak een iets langere levertijd nodig. Hierbij moet u denken aan een levertijd van ongeveer vier weken maar dit is per opdracht verschillend en dit gaat als vanzelfsprekend in overleg met u.

Heeft u een speciale houtopdracht voor ons? Laat het dan weten via de e-mail dan nemen we spoedig contact met u op.

Vraag aan via e-mail

Reacties ( 0 )

Leave a comment

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Restricted HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.